• ПРОМОТИВНО!!! Закажете свадба во зимските месеци Јануари и Февруари и искористете 10% попуст на сите свадбени мениа!
 • Свадбена декорација и ПРОФЕСИОНАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ кои ги добивате бесплатно!
 • Отворениот дел со базен и хортикултурно уредување е одлично место за помали семејни веселби или за прием на гостите

НАШИТЕ УСЛУГИ


Гостите кои присуствуваа на нашата свадбена веселба уживаа во вкусната храна приготвена од вашите врвни мајстори, и сите беa беспрекорно услужени од вашиот професионален персонал.

Александра и Давор - Млад брачен пар

НАШИТЕ СПЕЦИЈАЛНОСТИ

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА?

 1. Колкав е капацитетот на ресторан Ханибал?

  Ресторанот има капацитет од 400 места. Распоредот на масите овозможува одлична комоција помеѓу секоја маса и секој гостин, што прави секој гостин да се чуствува многу комфорно.

 2. Дали ресторанот ќе изгледа празен доколку сакаме помала свадба?

  Не. Распоредот во ресторан Ханибал е таков што изгледа исполнет и при помал број на гости. Со искористување на централните маси и избегнување на неколку маси од аглите, ќе ја добиете посакуваната бројка на места.

 3. Кои се термините за свадба?

  Вообичаените термини за свадба се од 11:00 до 17:00 часот за дневна свадба, односно од 19:00 до 00:30
  часот за вечерна свадба, но не е исклучена можноста за промена на термините во друго време од денот.

 4. Дали отворениот дел со базенот може да се користи и за други свечености?

  Да, секако. Отворениот дел со базенот може да се користи за други свечености, освен свадбените веселби.

 5. Дали можете да направите мени по наш избор?

  Ресторан Ханибал ќе излезе во пресрет на сите ваши потреби, со цел секој гостин да добие мени со својот тип на исхрана.

РЕСТОРАН ХАНИБАЛ НА YOUTUBE