КЕТЕРИНГ

 

За секоја ваша свеченост сме на располагање.
Вршиме достава низ целиот град на Ваша желба.

Кетеринг за достава по фирми - нашите лојални клиенти:

  • Arcelor Mittal Skopje (CRM) - со 6 години успешно партнерство
  • Johnson Controls Skopje - со 3 години одлична соработка која сеуште трае

Повеќе од 1000 подготвени коктели и други слични настани!