Потребни се продавачи за работа во ХАНИБАЛ – Слаткара и Пекара

Одговорности и работни задачи:

– Услужување на купувачите и продажба на производите
– Континуирано учење на карактеристиките, односно составот на производите
– Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата

Работа во смени:(06:00 – 14:00 или 07:00-15:00 ; 14:00 – 22:00)

Број на работни места: 2

Потребни Квалификации: 

– ССП

– со или без работно исксутво

– комуникативност, љубезност, педантност – брзина и спретност во работењето

Заинтересираните да се јават на: 075/305-371

Leave a Reply