Слаткара Ханибал која се наоѓа во Ченто има потреба од слаткар/ка со работно искуство.

Работа во смени:(06:00 – 14:00 или 07:00-15:00 ; 14:00 – 22:00)

Број на работни места: 2

Потребни Квалификации: 

– Минимум средно образование
– Работно искуство во изработка на торти, колачи

Заинтересираните да се јават на: 075/305-371

Leave a Reply