РЕСТОРАН

Ресторан Ханибал ќе излезе во пресрет на сите ваши потреби, со цел секој гостин да добие мени со својот тип на исхрана. Притоа, доколку сте во можност и имате сознанија за бројот на овие порции пожелно е да не информирате пред почетокот на прославата, иако не претставува никаков проблем порциите да се приготват веднаш.

Во цената на свадбените менија е вклучено:

  • шампањско за наздравување на младоженците
  • невестинска торта
  • декорација на главна маса
  • украсни цвеќиња на сите маси
  • украсни навлаки на столиците

Телефон за контакт: 02 2521 212, 075 204-323, 075 305-371

Биди ни пријател на фејсбук! fb_icon_325x325

 Нашите свадбени мениjа: 


 Погледнете ја галеријата со фотографии:


Погледнете го распоредот на маси: